Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световните кръгове по мотокрос през `08 в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Световните кръгове по мотокрос през 2008 в България

Ицо, зелените лентички са пропуск за боксовете и с тях може да ходиш без проблем, даже са с по-голям приоритет от VIP поканите които са за централната трибуна.
    В събота пичовете от Ямаха бяха на централния вход а не на касата (незнам кое се разбираше под касата) така че и аз се полутах докато ги открия. Намекнах им че в неделя ако стоят пак на входа другите няма как да могат да си вземат лентичката понеже ще ги спрат още преди пистата, и те казаха че в неделя ще са още на разклона за пистата където те спират за билетче . Дано повече хора са успели да си вземат лентичката.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Aз видях бая народ от форума, ама има бая народ дето не се познаваме.
      Бях с вип-пропуск обаче отидох да гледам на баира на тревата.Срешнах Старозагорската група Жасмин Данчо Кокера после и карловските момчета Шумански Иван Минков,Краси от севлиево пък с този КТМ не се спря да обикаля абе с две думи приярна обстановка.О сМишо дето си даде Хондата на Ивка се видяхме,вече забравих бая народ Бучаков беше с силна група от Хасково.Хубава работа стана аз съм много доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Aз видях бая народ от форума, ама има бая народ дето не се познаваме.
        Бях с вип-пропуск обаче отидох да гледам на баира на тревата.Срешнах Старозагорската група Жасмин Данчо Кокера после и карловските момчета Шумански Иван Минков,Краси от севлиево пък с този КТМ не се спря да обикаля абе с две думи приярна обстановка.О сМишо дето си даде Хондата на Ивка се видяхме,вече забравих бая народ Бучаков беше с силна група от Хасково.Хубава работа стана аз съм много доволен.

еееее айде сега, несъм спрял да обикалям, по-скоро КТМ-а не спряха да го обикалят

аз също бях с пропуск но и аз бях горе на поляната повечето време, там е местото на всички истински почитатели на мотокроса, въпреки че с тия огради и реклами страшно много интересни места са недостъпни и това е мнението на много хора с които говорих.

Аз също се видях с много хора от форума и извън него.
        Асковлии, Арманлиийци, Заралии, Сопотлии и Калоферци Габровската банда тя е ясна
        ЖороXR600 от форума, Бобо троян, Христо Драганов HD и други с които сме се разминали но несме се и познали.
        все пак за мен се получи една добра среща та дори и неорганизирана, но на такива прояви не е възможно да се получи организация в тази лудница.
        Последно редактирано от Краси; 12-05-08, 12:38.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз още в събота бях там и си взех лентичката. Нямаше никакви проблеми. Като цяло- ЕДНО СТРАХОТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ. И това , че взех автографи от звездите и се снимах с Копинс/ само с него успях/ допълва спомена от това страхотно събитие. Видях се с Краси , запознах се и с други виртуални приятели от форума. Беше супер!!!
          А за самото състезание както се казва - без коментар.
          Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            В събота пичовете от Ямаха бяха на централния вход а не на касата (незнам кое се разбираше под касата) така че и аз се полутах докато ги открия. Намекнах им че в неделя ако стоят пак на входа другите няма как да могат да си вземат лентичката понеже ще ги спрат още преди пистата, и те казаха че в неделя ще са още на разклона за пистата където те спират за билетче . Дано повече хора са успели да си вземат лентичката.
            Ми каса е онова, дето те спират още преди пистата
            Всичко точно, ама пича е чакал на другия разклон (не оттам откъдето влязох аз ). Абе най-добре да има по един на двете каси, и един на Централния вход - така успеха е гарантиран
            А, и в събота минах покрай пистата ама ги нямаше пичовете от Ямаха на входа , сигурно защото беше към 20,30 вечерта (на път за Априлци реших да врътна покрай пистата да видя как е хавата )
            Аз като си вземах пропуските почти всички от списъка бяха задраскани (т.е. отметнати, неправилно се изразих), но имаше и такива, които още не бяха си взели пропуските - дано поне са успели в крайна сметка.

Иначе и аз бях горе на поляната (където се видяхме с тебе Краси, та под пътя), защото оттам се вижда най-добре (е, не знам от трибуните как е ), а и като видях на трибуните къв е гъч ..., аз обичам да ми е по-широчко около мене
            Много добро състезание наистина, напълни ми душата - който не е успял да дойде много е изпуснал
            Баща ми и другите ми там комшии (от Априлци де) още щом свърши състезанието и поеха бързо обратно и после са покарали машините да видят какво са научили с гледане - много са научили между впрочем - баща ми например е паднал два пъти на калното (единия път щот забравил, че си е дал задните челюсти на спирачката да им лепят феродо в Троян и е тръгнал да спуска един стръмен и кален път ).

П.П. Не е лошо наистина другия път всеки да е с бадж (примерно) на Офроуд България, та да се познаваме щом се видим
            Последно редактирано от HD; 12-05-08, 12:25.
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
              п.п. Тодоре, имаш ли снимки на № 222 - А.Кайроли?
              Ако имаш дай ги, той е най-атрактивния състезател в световния шампионат.Мойте снимки ще ги пусна с няколко дни закъснение.
              Веднага изпълнявам желанието, а за бирата ще се разберем

Коментар

Забравих да предам специалните поздрави за форума от дупнишката група на чело с Будин. Те от петъка бяха заседнали. Ама нейн основен член ми убегна от това събитие - Чинелата го нямаше...? Защо бе Ванка?

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                Веднага изпълнявам желанието, а за бирата ще се разберем
                Бирата е ясна.... 15.06 - Ридо....

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                  Забравих да предам специалните поздрави за форума от дупнишката група на чело с Будин. Те от петъка бяха заседнали. Ама нейн основен член ми убегна от това събитие - Чинелата го нямаше...? Защо бе Ванка?...
                  Колегите от Дупница никога не пропускат световен кръг в България, винаги са там още от петък на палатки независимо къде е . Дали в Севлиево или Самоков...три дни на мотокрос и бира ....
                  Аз пропуснах поради три причини, първата е, че бях на работа и двата дни..., втората е, че не ми се удава спането на палатка.. и третата ще разберете края на месеца...
                  И така като чета темата само мога да съжалявам, че не можах да дойда...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    ... втората е, че не ми се удава спането на палатка..
                    и понеже нямаш никакви приятели в Севлиево щяхме да те оставим в калта на палатка

Ако знаех че дупнишката група е там непременно щях да се запозная с тях

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      и понеже нямаш никакви приятели в Севлиево щяхме да те оставим в калта на палатка

Ако знаех че дупнишката група е там непременно щях да се запозная с тях
                      Краси спамим темата НО...
                      За ПРИЯТЕЛИ знам, че имам но кажи ми как да дойда с групата от Дупница и да им кажа аливедерчи аз отивам на топло и сухо а Вие....
                      Второ за групата..БУДИН е манияк на тема мотокорс от 20 и повече години и няма пропуснато състезание до сега в живота си /винаги на палатка/ така, че не е късно да се запознаете другият път....
                      Аз знам, че тези сътезания те си ги планират месеци напред..и не ги пропускат НИКОГА.

Коментар

№ 19 давид

Коментар

Първоначално публикуван от alexdodev Преглед на мнение
                          № 19 давид
                          Та какво за него
                          Hristo Draganov

Коментар

ако имате някоя снимка на него

Коментар

Първоначално публикуван от alexdodev Преглед на мнение
                              ако имате някоя снимка на него
                              Виж в темата "Ива и Биляна в нац отбор по мотокрос" - там Жоро Хаджиев е пуснал много добри снимки, има и на №19 , както и на нашите момичета, на Ливия Ланселот и други

Абе нещо много се разпокъсаха темите май, тук снимки, там снимки, няма ли да е лошо да се обединят в една единствена тема само за снимки за по-прегледно?
                              Hristo Draganov

Коментар

Снимки има и на официалният сайт на FIM за мотокрос и супермото
                                Lesidren.com

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                                X